kinkdag.

idag har jag vart kinkig & lättirreterad. vaknade så. det höll i sig ett bra tag med. men blev lite gladare en stund. sen blev jag kinkig. sen blev jag glad. gött att kunna snacka om det. äntligen.
nu blev jag riktigt lack igen. fy fan. shit. nu är jag arg. tänker inte ens säga förlåt.

soft & träna i alla fall. men vilken träningsverk imorgon. dah.
skönt att känna att man lever.

men ha en trevlig helg för allt i världen.


är ska lyckan vända. när ska jag få le.
jag vill inte mer. fattar ni. jag orkar inte.
kalla mig patetisk. dum & ful.
ni har säkert rätt-
men snälla ge mig inte tron om ngt annat.
när ni ändå bara smäller igen dörren i ansiktet på mig & släpar mig i gruset.

så jävla självförvållat. mitt egna fel. mina egna dumma val. men de kändes ju bra.

men förlåt då. förlåt för att man finns. förlåt för att man skriver. förlåt för att jag inte duger för er. att allt jag gör är fel.

tvivel.

synonymer: ovisshet, osäkerhet m.m

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?
/winnerbäck

synonymerna på tvivel är som sagt ovisshet & osäkerhet bland annat. om man tänker efter är det precis det de handlar om. i alla fall min typ av tvivel. eller det finns olika typer av tvivel för mig. men en sak har de gemensamt. den förhindrar mig från att våga vara lycklig att våga bara vara. tvivlen söker svar som man inte kan få. inte min tvivel i alla fall. min tvivel handlar om en massa saker. om allt från har jag missat bussen? till tycker han verkligen om mig? tycker dom om mig?duger jag? & finns det en gud? finns det någon djupare menning med livet? finns det en tanke för varför jag lever? det kanske inte kallas tvivel i andras öron. men för mig är det tvivel. & det är tvivel som kan få mig att bli galen. kanske inte den om bussen. men dom andra djupare. (vad är djupt föresten?)
ni skulle bara se mig när jag blir galen. eller nä. en del har redan fått känna av min dåliga galenhet. fattar inte att ni fortfarande finns kvar. i alla fall nästan alla. låter som om det är en hel armè. det är det inte. men en liten. ni som jag tycker om mest. men grejen är att de är ni som får ta all skit. all denna tvivel.

tvivel som beror enbart på osäkerhet & ovisshet.

men de är nog hög tid att försöka inse att jag inte kan få svar på allt. att jag ständigt under mitt liv kommer stöta på människor som jag kommer att tvivla på. men som jag får bli älskad av i alla fall. får försöka lita på deras ord. för annars kommer de bli alldeles för jobbigt att leva.

min tvivel tog slut på något. vilket känns skit. nu vet jag inte vad som händer. & nu är min tvivel tillbaka igen. men den här gången ska den inte få förstöra något. försöker trycka ner den så långt ner i skorna det bara går. fast ändå kryper den sig upp som en envis myra. (vadå myra?) nu kryper den riktigt fort. men den här tvivlen handlar om att jag är så himla rädd för att förlora dig. om jag nu har dig. se där dök den upp igen. den förbannade tvivlen. nu håller jag på att bli lite knäpp i huvet så bäst jag slutar.

men en annan sak gott folk:
om vi inte kan acceptera folk runt omkring oss hur ska vi då kunna se på oss själva på ett korrekt sätt & tvärtom?


allting skulle kunna bli så perfekt. men hallå mikaela. fatta hur bra du har de. du har ju hanna som vän. & några till. du lever i överflödiga matriella hav. rikemansunge. le & va nöjd.
men lycka handlar inte om hur mkt pengar man har. lycka handlar om kärlek & vänskap. för mig i alla fall.
varför kan jag inte va som en guldfisk med ett minne på tre sekunder. en guldfisk ältar aldrig i det som har hänt. en guldfisk lever nu. jag vill va som en guldfisk.

mina tankar är era. är allas. dom är inte enbart mina. jag har snott dom från er alla. ni mina vänner. & så winnerbäck. & kanske gud. woops. men det vet vi ju faktiskt ingeting om. men vi får leva & le ändå. de är rätt fett coolt.

gonatt.

konstiga beslut.

lördag morgon.
vet inte vad som händer. vad jag sysslar med. allting kändes väldigt grått & trassligt plötsligt. känns som jag bara trampar runt. vet inte vart jag är påväg alls. måste jag veta de? känner mig fel nästan var som helst. vill inte göra fel. vill inte va fel. men vad sysslar jag med? va jag än gör blir fel. kan vi inte stoppa tiden så att jag hinner ifatt? vad är det jag ska hinna ifatt?
kan ändå inte ändra på ngt. kan inte ändra på mina så kallade känslor & sån skit.
nä. nu vill jag inte mer. kan inte allt bara ta slut. kan man inte få hoppa fram i tiden. hoppa över några månader. för jag vet verkligen inte hur de ska sluta.
hm. nu blev jag väldigt deprimerad kanske. men vet verkligen inte vad jag sysslar med. ett tag va det lite små kul. men hallå du har rätt hanna. jag är dum i huvet. grejen är att jag försökte att inte tänka. nu ser vi ju hur de blev. nu är det försent.

she wants somebody to love.

vad är det som händer egentligen. en del grejer vill jag faktiskt göra. skiter i om någon tycker de är fel. är ändå mitt liv. fast visst bryr jag mig. hm.allt skummar sönder.

va på gospel i kyrkan igår. tro de eller ej. hm. dom va duktiga. men jag känner mig som en fisk på land eller ngt. blir så arg på att jag bara står. inte är som jag är. att jag blir rädd för att ens andas. blir så less & arg på de. hm.

ska städa. både fysiskt & psykiskt.

juste ja. lovade en förklaring till hanna & john. hm de är långsökt.
törsten efter kärlek blir bara större & större ju mindre man får av den.

hanna kommer idag. extra gött.

pusshej saknardig.


man kanske skulle bli gay.

haha.
hanna tycker jag ska fundera över att bli gay. men de finns alldeles för heta killar för de. nåra av dom vill faktiskt ha mig. även om de kanske bara är i sängen. dah. skitsamma.

flirta & le.
livet är här & nu.
framtiden löser sig.
känslorna hoppar & studsar.
men låt dom för allt i världen va.

våren är påväg.
men kylan vill dröja sig kvar.
kom låt oss le.
sprida värme & kärlek.
vi kanske kan skrämma iväg denna envisa kyla.

vet inget om morgondagen. om framtiden. men orkar inte tänka. orkar inte bry mig om den. känns mest spännande. för tänk va som helst kan ju hända. funkar inte att gömma sig. att krypa ner under täcket & gråta. har provat. men jag är glad. jag ler. jag lever. kanske inte som jag borde. men vem bestämmer de?
 visst jag kanske är ett pucko. lika blåögd som jag ser ut. men jag njöt. jag trivs.

men hanna du är söt. du är het. kanske synd att man inte är gay. haha. fast då hade de vart synd om jonas.

inga mer tårar. får vi hoppas.

citerar winnerbäcks fröken svår:

"Jag säger vad jag vill, skitsamma om nån skräms om det blir pinsamt för en del, så är det ändå dom som skäms. Jag har gjort fel ibland, jag vet, men ingen mening att ge upp. Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp. Och jag vill hellre bli en sån, så har jag lärt mig det igen för det finns nåt bra & stort i alla om och alla men."


ernis. jag känner mig mkt hedrad över att vara så representerad i din blogg. jag bockar & buggar. tycker om dig med. har stor respekt för din film & allt annat kunnighet. är tacksam för att du lär mig.

diggar er så mkt. ni som står ut med mig dag efter dag. hm. de är framförallt dig Hanna jag menar. eftersom det är du som är får stå ut mig mest av alla. du är en jag vet inte vad. en ängel. allt.








bränt barn.

bränt barn vill in i elden. bort från askan & det rena grå.
bränt barn har fått smak för värmen.
har fått en kärlek till det Stora Blå.

winnerbäck är bra. min vän inse de.

att vara sjutton innebär att man får göra impulsiva saker. saker som visserligen kanske inte är bra i längden. men som känns bra just då. varför kallas det fel? vill inte vara fel, vara en blåst blondin. vill bara vara mikaela. och mikaela vill göra en del saker. saker som kanske inte är bra i det långa loppet. men som känns bra just & nu. men jag vill inte såra någon. vill inte förlora folk för att jag väljer att göra impulsiva saker som inte anses vara bra. men ibland vill ja bara slippa att bry mig.
ni får tycka att jag är blåst, dum, desperat, helt komplett utnyttjad. ni har säkert rätt i mkt.
men låt mig få ha mina minnen, mina bilder av saker & ting. låt mig få le ibland. även fast det kanske bara är en lögn. idag log jag. för jag kunde inte göra annat.
måste se de positiva i livet för annars kunde man lika väl gå & dö & det känner jag inte riktigt för än. framtiden är för spännande.

men nu börjar jag bli trött. orkar faktiskt inte springa. helt matt i kroppen.

citerar min hovslager: Mikaela du är inget pucko, du är väldigt trevlig att prata med.


skummar sönder.

mm...idag är en rätt skum dag. men de är rätt skoj med. tar det med ett leende på läpparna.


djurkunskap i datasalen. håller på med foderstatsberäkning bland annat. lite intressant kanske. men är lite halv trött idag så orkar inte koncentrera mig riktigt.
-annika, jag är kissenödig. får jag gå på toa? hehhe..men man måste ju fråga.

kan nog bli en spännande dag. haha



20 mars. tre månader sen.

mohahahahhahahahahhahahahahah.....stackars typ på idol. dah

hanna. vi ses imon snälla slå mig inte alltför hårt.

dumma blogg.

skrev ju ett men de försvann.
provar vi igen.

jobbat som en tok i helgen. mjölkat. medans alla andra festat loss.hm. inte alls avundsjuk. men fick ju va med på ett hörn. heheh. de va ju en söt nöt som hörde av sig nåra gånger!
va lite lagom trött imorse. två timmars sömn är inte mkt. woops. stackars kossorna. inte mkt tålamod imorse alltså. men dom va rätt bitchiga så då får man skylla sig själv. haha. nu låter de som jag slog dom blå&gula. men jag lovar de gjorde jag verkligen inte. va mer tvärtom. blå lite här& var.
föddes en söt kalv i lördas. den har ett hjärta i huvet. galet söt faktiskt.
idag fick 441 t(tror jag) åka till kohimmlen. fick leda ut henne i solskenet. en fin dag att dö på i alla fall. hellre sol än regn. min lilla vän kallade ja henne. annie hade lite kul åt de.
snabbt & smärtfritt föll hon till backen. så fina mjuka ögon.

men nu är mikaela trött.

men de är kul med söta nötter...hehe.

john du är galet snäll.

gonatt.

tänker.

& saknar dig. går inte att förneka. krypa ner  hos dig. känna din närhet. dina starka armar kring mig. då va jag trygg. då va jag lycklig. där ville jag stanna förevigt. behövde jag inte låtsas vara någon annan. jag fick vara mikaela. tror jag i alla fall. men vet inget alls längre. det kanske bara va låtsas. du kanske inte menade något alls av de du sa. alla andra kanske har rätt. att du bara utnyttjade mig. spelar de någon roll längre? egentligen inte. men varför slutar jag inte tänka på dig. varför vill jag höra dig säga att jag är söt? varför kan du göra mig så otroligt ledsen? varför bryr jag mig? varför slutar jag inte älta?
varför går jag inte vidare?
de måste ju finnas någon för mig med. som tycker om mig för den jag är. som vill göra allt bara för att se mig le. eller är de önsketänkande? är det en för romantisk bild. en bild som alla filmer gett oss. en felaktig föreställning.

men sanden har nästan runnit ut nu. vet att de är försent nu. kanske bäst så. måste gå vidare.

hanna. hoppas du fattar hur mkt jag tycker om dig. vi har så galet kul ihop. du finns där för mig jämt. du har fått ta mkt. min höst har varit kneppig men du har lyssnat & tröstat.
men de kan inte va lätt & vara kompis med mig när jag gör precis tvärtemot va du säger.
men någon gång kanske jag lär mig av mina misstag.

minnena kommer alltid att finnas kvar. finns flera glada sådana. tack.

jobbar i tenhult i helgen. missar allt där hemma. men finns inte mkt att göra åt det. ni klarar er nog fint utan mig.

ha en trevlig helg. slå en signal om ni har lust. jag har nästan alltid lust att snacka.

gonatt.

Vaknade hos Hanna. Men somnade om. Hanna duschade. Sen väckte hon mig. Men jag hann drömma att vi missade bussen & det var det bra nära. Men vi hann precis. Men den himla sockan hoppade ju hur väskan så fick göra en sladd (halt som bara den ute) fångade upp den förrymda sockan & fortsatte färden. Men som sagt vi hann med den lilla söta bussen.
Kom fram till resecentrum i tändssticksstaden Jönköping. Räknade våran förmögenhet & kom fram till att vi hade runt 20 kronor. Köpte en bulle. Va mkt hungriga. Frukost hade ju inte hunnits med innan avfärden.
Hoppade på våran älskade 30-öh. Tenhults bussen.
Kom fram även till metropolen Tenhult.
Jagade runt efter pengar men fann inga. Fjäskade för fritidsledaren att vi skulle få äta lite käk & betala dagen därpå. Hon gick med på det. Vem kan motstå Mikaela & Hannas tindrande ögon?
Åt våran frukost & så va skoldagen igång. Hm. Ganska seriös dag. suck.
Men företagsekonomin seg rätt rejält. Men hade lite halv flummigt.
Delades upp i grupper & skulle göra nåt jobbigt, några uppgifter. Men har ni tänkt på hur spännande det faktiskt är innan man vet i vilken grupp man hamnar i. Eller är det bara jag som tycker de? hm.

Blev lite lack på kemin. Ursäkta Hanna & Annie. Blir så när jag inte ätit på ett tag. Hinner inte hjärnan med. Fast jag va rätt seriös. Men blev bara lite kinkig.

Sen var det vår när Annie & jag promenerade till stationen. Solen lös, himmlen va blå & fåglarna kvittrade. Då blev man lite gladare faktiskt.

Stod på tåget hela vägen från Tenhult till Nässjö. Men de funkade. Slöt ögonen & försökte hålla balansen. Lyckades. Funderade på om tåget rörde, tuffade rytmiskt eller inte. hm. Kom inte på något svar.
Såg en galet söt bebis på tåget. Otroligt vackra ögon.
Fick mig att börja tänka på en sak som jag gömt hemma. Nej inget graviditets test. Jag är inte gravid. Nej. Utan på en annan liten ask som kanske skulle förändrat mitt liv om den jag inte haft den.
Oj nu kanske ni börjar tänka för dumt. Men äh. Skit i det där. Haha. Nu blev ni nyfikna.

Tåget till Tranås dök upp de med. Hoppade på & satte mig bekvämt (hur bekvämt de nu är på ett tåg) . Jag sitter nog inte så normalt på bussar & tåg. aja. Kan ju inte va normal jämt. hm.?
Tåget tuffade sakta hem till Tranås. Sen stannade de vid Frinnaryd. Stod stilla jätte länge. Väntade på två mötande tåg sa lokföraren. Efter en lång stund dök dom upp. Swischade förbi så att hela tåget rörde på sig.

Kom hem till staden Tranås tillslut. Promenerade snabbt hem. Ja, jag går faktiskt rätt fort. Fråga Annie. Hon klagar ständigt.
Käkade spaghetti & köttförsås & ärtor. Mums.Glodde på bigbrother & snackade med folk på msn.

Stack ut & joggade. Softast. Gillar de mkt. Har slutat tänka. Ibland, korta stunder. Det är skönt.
Hoppade & studsade längs vägen. Tur att ingen ser än. Ser för övrigt rätt rolig ut i min snygga reflex väst. Står varning för häst & ryttare på ryggen...=) hehe.
Kände mig pigg & duktig när jag kom hem. Men skippade boxningen. Måste va lite rädd om halsen.
Hostar snart upp den.

Men nu är klockan mkt. För mkt.
så nu ska jag sova.

Tack Gustaf & Filip för era söta komplimanger till mig. Smälter ju som smör i solsken. Ni är för snälla. Olle ditt försök va helt okej med...=) en annan gång kanske...

gonatt.


gonatt.



hetaste jackorna.

hetaste jackorna.


hillerstorp.

även idag kidnappade hanna med mig.
men jag protesterar inte så mkt.
vad ska man göra hemma?
träna vore ju soft för sig.
får springa imorgon. diggar de stenhårt. har börjat kunna sluta tänka. soft.

vart en allmänt flummig dag idag med. men de är ju skoj.
känt mig lagom skabbig. inte lika skoj. hm.
stannade kvar onödigt länge i skolan med tanke på att jag slutade kvart i tolv. men men va gör man inte för hanna.

disskuterade invandring idag på samhällen. dah. knappt man vågar säga vad man tycker. alla blir ju så vannsinngt arga. men vadå man måste väl våga stå för vad man tycker. kan ju inte sitta tyst som en snäll liten oskyldig flicka. nä de klarar jag inte.
men va ör svenskhet egentligen? hur ska man vara för att bli kallad svensk? vet banne mig inte om de är ngt att va stolt över. över att vara svensk. hm. tycker inte om allt de där snacket. fatta vi lever på 2000-talet. börja se människor efter vilka de är istället för nationalitet. hm. blir arg.

aja.

hanna verkar ha somnat i soffan så jag tror ja ska gå & pussa på henne. hehe. bivecka i högsta grad. haha. nädå de är inte så farligt som de låter.

dags att gå vidare. dah. tänker fortfarande på en massa skit.

puss gonatt

mickan & hanna

mickan & hanna


ikea.

hanna ringde mig när jag va i skolan. hon ville att ja skulle komma till ikea & fika med henne. tyckte de lät som en utmärkt idè så jag for iväg till a6 på en röd sekund..nja. flummade med john & annie först.
fikade på ikea som sagt.
sen tog vi ultra heta bilder på ikea. haha. så fjolliga men så skoj.
hanna är en mega fjolla. mickan med.
sen for vi till stan.
provade kläder på bobbys. hittade en riktigt snygg jacka. hanna gillade den med. både vill ha den. ett problem. i-lands problem.
bobbys stängde men vi va kvar. hm. pinsamt. dah. orka bry sig.
dummade oss på team sportia. gött.

snackade sex på bussen hem. woops.

man ska ju vara ärlig.

sova i hannas säng inatt. hett.

gonatt

jag vill ha.

jag vill ha en tandkrämspuss nu. snälla.
hm. alldeles för längesen.
desperat efter nått.
kärlek kanske de kallas.
eller någon.

winnerbäck sätter ord på mina tankar.

projektarbete.

mm. borde komma igång med de.

gomorgon föresten.
är i skolan nu. haft idrott. gött & börja dan med.
lagom flummigt.
sov gott på bussen. vaknade inte ens i lekeryd.
fick halv bråttom imorse. men hann med bussen.

ska försöka ta tag i mitt projektarbete. men de går segt.
blir nåt teoretisk seriöst.

hanna din svikare. saknade dig imorse din skolkare.
dissa mig sådär. de tycker vi inte om.
men kan ju förstå att du dissar skolan när man har prov & mp3:n gått sönder.
då får man ju nästan skolka...hahah...
men imorgon kommer du.

jag ska gå i skolan hela veckan.

annie. tandkrämspussar är dom bästa. helt klart.
dom glömmer man aldrig.
men nu va de ett tag sen.

ha d fint

sova.

sova nu.

hanna. du är söt. ses vi imorgon?
skola.suck.

bäst man inte tänker. bara att gå vidare. eller nåt.

puss gonatt

jag har en blogg

så inne man kan va.
haha. lite skoj.
men nu är jag mkt trött. & skriver bara skit.
men de kan ju vara spännande.

robin är min favorit robin.
filip är en söt nöt.
mitt ex raggar på min lillasyster.


eller ex. hm. de låter så allvarligt. & det är väl de sista de är. men men.

allt är helt normalt. haha.

gonatt.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!