Vilda.

Hittade bilder på miniVilda. Måste bara visa dom.




Hon är finast.

Kort.

Sammanfattar min dag med dessa ord.

Blivit hotad.
Tagit sönder min nya lykta.
Handlat mat.
Jobbat.
Cyklat snabbt.
Fryser om fötterna.



Vi hörs imorgon.


Jippi!

Jag har TUR.

Jag tappade bort körkortet i fredags när jag & Isabelle hade varit inne på Harrys och fixat stämpel. När jag letade efter de senare på kvällen hittade jag de inte. Surt.  Hade tänkt ringa både harrys & polisen idag men innan jag hann göra något av detta så ringde min telefon.
- Ahh de är Mikaela

-Hej, heter du Melander i efternamn..?

-Ja, de gör jag hurså?

-Har du tappat bort ditt körkort?

-Ja de har jag

- Då har jag nog de här!

- Åh Ja fan va bra!!!


Super snäll tjej hade hittat de på gatan där jag hade parkerat bilen. Hon hade tagit med de hem & letat reda på mitt nummer. Så himla snällt gjort. Så jag hoppade in i bilen och hämtade hem mitt underbara körkort. Himla gött!!

Det finns goda människor!! Härligt.


Godmorgon.

Godmorgon.
Jag drömmer sjukt konstiga drömmar. Massa tankar i huvudet som vanligt, men avböjer mig ifrån att skriva ner dom.

En spännande sak då. Det ligger ett rådjur ute på logen. Hon är nog skadad. Jag kunde till & med klappa henne innan hon sprang iväg. Hon hittade ett hål i golvet & ligger där nu & kollar ut. Fina ögon. Hon kommer nog dö idag. Stackarn.

Hur kan man vara så förbannat trött hela tiden?

Ha en bra dag.

natt.

god?natt


Timmar.

Shit nu tjänade jag in två timmar, eller fick två timmar till eller nåt. På min dator står de att klockan är 16.55 de är den uppenbarligen inte. Skönt.

Mysigt.



Här sitter jag & här har jag suttit...hela dagen. Verkligen. Vart tog dagen vägen?
Ska snart gå ut. Min hund vill de.

Igår hade vi en mysig kväll som sagt. Jag, Monika & Anna. Tog tyvärr typ bara kort på maten vi åt men de va inte lite. Eller föresten tog bara kort på de onyttiga vi åt. Innan de onyttiga så hade jag gjort laxburgare & nybakat bröd. Mycket gott.
Sen åt vi detta.



Kommer bilder från fredagkvällen senare.

Sova.

Tack för en trevlig & mysig kväll Monika & Anna. Gillar er.
Skriver & visar bilder från denna kväll imorgon. För nu ska jag sova. Jag älskar att sova. Finns inte mycket som är skönare. Sova tillsammans med någon man gillar är snäppet bättre, men du de gör jag ju. Jag sover med världensbästa Vilda. Gonatt.
 



Glöm inte att ställa om klockorna. Klockan är 01.19 nu.

Mitt jobb.

Jag jobbar i en lagård med en massa kor. Så jag har ju en massa arbetskollegor typ. Fast dessa kollegor sparkas. Vet ej eller jag tvivlar på att era gör de. Idag sparkade 1012 mig. Hon är en elak ko.

Dom äter ensilage. Dom gillar de. Min s k ko-llegor.



Hejdå nu ska jag jobba. Kalvarna vill ha käk.


Vilda.




Jag gillar min fina hund.

robot.

Roboten ringde nu. Uppdaterar mer om en stund.

Bikini.

Lovade någon gång någon när jag hade köpt mina nya bikini att visa bilder på denna. Så nu vill jag återigen varna känsliga läsare att de kommer avklädda bilder...



Ganska snygg bikini va?

Tenhult.


Jag har jobbat i skogen...eller i alla varit där med motorsåg..

Jag saknar gymnasietiden..hade sjukt kul. Saknar tenhult faktiskt. Nu ska jag sova.

Jeans.

Stolt över min Goda tacopaj. Byxorna luktar fortfarande rök från i fredags...härligt. Typ. Kanske inte.



Imorgon ska jag sova lääänge. Jag ser väldigt trött ut, har fått denna komplimang av flera på sista tiden.
Har jobbat hela helgen. Imorse märktes de att jag va trött...ramlade i samlingsfållan när jag skulle hindra dumma 808 från att gå in i roboten. Halkade på spalten & låg pladask raklång på golvet....Ont i min rumpa.


2009-03-22
2007-10-272007-10-28


Jag har en fin nalle. Den nallen köpte jag tillsamman med en fin kille. Vi köpte två stycken. Ganska gulligt. Tycker om dig min fina vän. Både nallen & Johan alltså.


Skogen.

Först & främst tack för alla roliga & fina kommentarer Hilda! Jag saknar dig med. Du & Arvid är mina favorit kusiner.



Kvällen.


Brasa, korv, trevliga människor & sång. Mitt ute i skogen. Fin kväll.


Varför kan inte folk bara köra med öppna kort så slipper de bli några missförstånd. Jag är i alla fall trött. Trött på killar typ. Eller inte killar som jag är vän med. Killar som ger konstiga signaler som lätt blir missförstodda. Så såhär är de. Jag tänker vara singel tills jag blir kär. Och jag tänker absolut inte vara något andra val för någon. Så nu vet du de.

 Let´s be friends. Just friends.

I eldens sken.

Vi är lika varandra. Jag & min bästa vän...;)

Lortig.



Johan till Mickan: Du är lite smutsig på hakan....

Lite?!!!

Kusiner.



Underbara söta stockholmskusiner! Hilda & Arvid. Ni fick mig på betydligt bättre humör. Jag blev Glad. Tack.

Morgon.

Jag är trött

Lååångt.

Min tå gör ont. Jätte ont. En ko klev på den, fråga inte hur denna lilla vänliga varelse lyckades kliva på tån med tanke på att jag har stålhätta, sen tappade jag den mega stor dammsugaren på den. Detta har resulterat i en värkande tå. 
Mina tår. Den som är svullen &  lite röd har jag ont i. Den närmast den stora alltså.


Jaha va har hänt sen sist. Jodå en del, min bil har fått ett nytt agasrör. Det gamla gick sönder, när jag var i Lessebo. Körde in på en parkeringsficka och la mig på knä och glodde under bilen.  De va ganska sönder där under, efter lite slitande & pepptalk eller mest skratt i telefonen från Kujje satt jag med ett rör i handen.
När jag körde vidare på Växjö så lät min bil som en raggarbil.
Käkade pizzza med Hanna & Jonas i Växjö sen körde jag vidare för nästa stopp i Horda hos Kujje, han, jag & chamören Albin såg en konstig film. Sen åkte jag hem i min dunderbrumbil.
Brumbrumbilen & världens finaste Vilda!


Sen va de måndag, sen va de tisdag & idag är de onsdag.

I måndags vet jag inte vad jag ägnade mig åt. Jag cyklade i alla fall en sväng. Vilda tycker de är skit kul. Hon blir jätte glad när jag tar fram cykeln. Springer som en tok.

I tisdags städade jag bilen. De såg ut ungefär så här.
 


Sen va jag inte så smart. Det blåste sjukt mycket igår. Äh va fan orkar inte dra hela storyn. Den slutar i alla fall med att mitt köksfönster gick sönder.
 Fint va?!

På kvällen kom Kujje. Nu skulle min bil få ett nytt avgasrör. Vi åkte till en kille som heter Oskar som va snäll & lagade röret. Eller satte snarare dit ett nytt. Så nu är inte min bil någon raggarbil längre! Tack Kujje för att du fixade allt åt mig!
De blev maxmat i min soffa & house, fast de tittade vi typ inte på. Jag pratade nog med Monika i telefon & Kujje skrev saker på min facebook.


Ikväll har jag ätit fruktsallad så måste ju avsluta med en bild på de. Nu ska jag ner till tvättstugan. Sov gott.

Frukt är gott.

Bilder..

 

Bilder fån några år tillbaka..Gonatt.


kväll.


mysig filt, lillasyrrans egensydda pyepyxor. en trött mikaela.


Melodifestivalen avböjer jag mig att kommentera. Såg bara första gången dom sjöng. Sen tryckte vi på play på dosan till dvd:n & såg Maria Larssons eviga ögonblick. Den va fin. Precis så bra som jag trodde den skulle vara. En film helt i Mikaelas smak. Den va verkligen fin. Jag gillar fina filmer, fina ögonblick, fina människor, fina bilder.


Våren 2004. gud va jag saknar malcolm. Underbara häst.


2002-09-21 Världens mysigaste & bästa ponny. Gordon. Så glad över att jag har haft dessa underbara varelser i mitt liv. Tänk va många underbara, lyckliga minnen man har. & tänk hur många gånger man har lutat huvudet mot en varm hals & gråtit ut. Jag saknar de. Så himla mycket.

Kalmar.

Jag är i Kalmar. Jag ser ölandsbron.



Jag sitter i syster Johannas rum och för över allt från mina gamla datorer till den här nya. Så snart har jag alla gamla texter, bilder & musik på den här saken.

Det tog ganska lång tid att köra till kalmar. Ca två timmar & en kvart. Men de va ganska mycket trafik.

Jag är sugen på chips & dipp. De kanske går att fixa fram. Får la åka till affären en sväng.
Mamma & Jag ska kanske på bio ikväll. Annars ser vi melodifestival & film här hemma. Skönt med en lugn helg.

Mina föräldrar & min hund på promenad.


Hej.

Alvin.

Alvin & gänget blev de. Filmen vi såg. Jag & Johanna. Många härliga skratt. De är bra att skratta så de va ju tur att de va en rolig film. Har även ätit godis & tacos. Köttfärs med fel kryddor men de gick fint.

Jag har tänkt vara duktig & fixa disken innan jag ska sova. Sen ska jag sova. Sova länge. För jag tycker de är så himla skönt sen är det ganska spännande med för de händer så himla mycket knasigt i mina drömmar. Det är som att se film varje natt, men i dom här filmerna brukar jag ha en av huvudrollerna.

Imorgon ska  jag....hmm....inte göra något.

jag tycker Alvin va ett ganska gulligt namn så nu har jag två namnförslag till mina framtida söner. Melker & Alvin. Låter inte de fint?


Sov gott.

Fredag

Jävla fucking tårar.



Ikväll ska jag se på film med Johanna. Trevligt. Jag vill ha godis. Tröstäta kallas de kanske?

Men jag har jobbat & gått så jag har motionerat.

God morgon?



Godmorgon. Eller godmorgon, hm vet inte riktigt om det är en godmorgon, snarare en krabb, snö & blek morgon. Han som hämtar kalvar och som vi trodde skulle komma på måndag, kom idag. Så nu har vi elva mindre kalvar vilket va ju bra. Men allt annat blev lite förskjutet. Men ändå inte så farligt. Robotarna tyckte de va kul att krabba idag med men de ordnade sig ju med.

Solbritt tycker att jag ser blek ut idag. Det gör jag nog också. Jag känner mig blek och väldigt trött..Imorgon ska jag sova länge.

Vilda har ett skönt liv. Hon får sova länge på morgonen. Hon är skit pigg när jag kommer in efter morgonpasset. Ungefär så här.    
                                                  

Föresten. Vart tog våren vägen? Jag längtar i alla fall efter den. Vill ha sol & vitsippor.

Nä. Nu ska jag dra på mig overallen och gå ut och försöka göra nytta.


Ljus.

Mys med ljus. Ljusen är tänd & jag sitter i en röd soffa & ser jätte liten ut.
.

Ja där har vi en bra början. En början på en blogg. Upptaget, upptaget, upptaget...men för sjutton lägg på de är ju jag, Mikaela som ringer. Nähe, de spelade ingen roll? Jajja okej.

Under kan ske. Mitt nedre del är städad. Alltså huset. Lägenheten kanske de kallas egentligen, men huset  låter mycket
finare. Och det ska ju vara fint. Typ.
Jaja. I alla fall jag har städat köket & vardagsrummet (tillfälligt sovrum, eller kommer säkert ha sängen här jätte länge till eftersom att sannolikheten att jag ska ha råd att köpa en ny säng är inte stor) Det är i alla fall väldigt fint & fräscht.

Sen stekte jag pannkakor. Så nu har jag sådan där härlig disk igen. Två tallrikar eftersom jag bjöd Kujje på sånnadär mjölk/ägg/mjöl stekta matintag.

 Bilder tagna igår 23.44 typ.



Förstår du varför folk kollade på mig på citygross när jag såg ut såhär?    


Godnatt.


Kokos.

Idag har Vilda & jag cyklat. Eller jag har cyklat & Vilda har sprungit fort, fort. Det är härligt, skönt & jobbigt att cykla..Bra träningsform som jag nu ska börja med. Himla fint väder än så länge idag med...blev svettkall när jag cyklade.


Nu va de visst inte lika fint väder längre.

Jag har lagat god mat idag, jag brukar iof göra de. Laga god mat. Idag bjöd Mikaela sig själv på wokade grönsaker & kyckling i kokosmjölk med en massa goda kryddor, till detta severades ris. Mums.

Dagens tanke:
Om jag hade varit en kille hade jag varit samma person som jag är som tjej, med samma personlighet?
Vad tror du?

Funderar....

Förövrigt varför är de så himla mycket folk på citygross just när jag ska handla & ser ut som ja ngt ovårdat?

Hörs.

Jag har ...

Jag har 580 kronor kvar till mat. Nudlar stavas de nog.


Blir svårt att äta mat ute i jönköping i helgen. Går nog inte. Trist. Min ekonomi säger nej. Får sitta hemma med en skål med nudlar istället. Mums.
Mina nya kompisar....


Idag har jag arbetat för första gången den här veckan. De gick fin fint, härligt att jobba med kroppen! Det enda som är jobbigt är att gå upp på morgonen...jag ställer alarmet så att jag kan snooza tre gånger.
Jag borde ju allvarligt börja gå & lägga mig tidigare på kvällarna, så varför sitter jag här?


Kvällsöppet med ekdahl är bra. En hemsk historia den där med mimmi som har blivit så otroligt dåligt behandlad av sjukvården. Läskigt. Hemskt. Orättvist. En mamma har blivit tagen ifrån sin familj. Så kan man faktiskt uttrycka de. Hemskt.

Känns lite töntigt att berätta om mitt blåmärke nu men visar en bild, det håller på att bleka bort. Fan jag blir helt ställd & fast i programmet. Helt sjukt ju. Helt sinnessjukt.

Här är i alla fall blåmärket.


Godnatt.


Tja.

Jag ska betala räkningar nu. Återkommer


Trafikfara? Jag?


Bikin & rumpont.

Jag har köpte en bikini på impuls. Den fanns där på en sida på det som kallas nätet & såg så jävla fin ut så jag klickade hem den innan jag hann tänka. Idag låg den i min brevlåda. Den är fin. Fast inte så fin som jag trodde, men de är dom ju aldrig. Nu ska jag bara skaffa mig en kropp för den.

Rumpont. Det finns muskler i min rumpa som jag inte visste om. Förut hade jag dom musklerna. Nu är dom borta eller i alla all otränade, så nu när man suttit på en häst så får man sjukt ont i dom. Gör ont att sitta. Att rida ska vi inte prata om. Jag red idag med rumpont. Det gjorde ont. Men de är väldigt underbart bra härligt att få sitta på en häst (idag försökte jag stå mer...) igen. löv it. Saknar som bara den.
Men i min lyckliga period av livet som kommer om ett tag då kommer jag ha en häst så jag kan rida varje dag. Bra va?!


Igår va jag inte så jätte glad. T o m jätte nere. Ont i min kropp psykiskt. Det är sjukt läskigt.
Men sen bestämde jag mig att de inte gick an att deppa bort en hel dag så då lassade jag in en del saker & en Vilda i bilen & styrde den vinröda sak mot jönköping, Hakarp. Världens bästa Monika alltså.

Nu förkortar jag ner allt jag gjort i ord. Red med Monika mfl. Besökte Ikea & spenderade presentkort, handlade även lite på Sisters.  Åkte till Erik, åt smörgåstårta, såg film. Åkte till monika & sov med henne. Vaknade av alarm 07.00. Snoozade (de ser fel ut, vad är fel?) Gick upp. Åkte till Mcdonalds, åt frukost. Åkte till Habo. Besökte tandläkare. Åkte till AnnaKarin (sjöqvist syster) , fikade, höll bebis, pratade. Åkte till elli, hämtade cykelställ (som jag naturligtvis hade glömt hemma så därför fick jag låna. Tack) Åkte till Lundberg, hämtade cykeln. Åkte till jkpg, åt mat på Ikea med Elli. Åkte vidare till Monika, red. Sen åkte jag hem.


 I Bilen påväg hem. Jag är het.



Så nu är jag lite gladare. Men vem vet imorgon kanske jag är depp igen? Vem vet....Jag har i alla fall ett par  skinnbrallor jag vill visa. Om ni är pryda och inte tycker om att se hud borde ni sluta kolla nu.
 I löv my kurviga kropp...höhöh


Sov gott. För de tänker jag. Jag ska krama min hund. Hon är fin & mysig & alldeles lagom hårig..


En dag. En natt.

En dålig dag. En jobbig natt.


Såg en fin film igår, MonaLisas leende. Fin. Tänkvärd..

Sen sov jag. Vaknade vid 03.00 av att Vilda åt upp mitt godis. Blev arg. Slängde godis och min finafina skål i slasken. Den gick sönder. Precis som jag känner mig. Sönder. La mig i sängen och grät över något jag inte vet vad. Min fina skål. Att den gick sönder, att allt tycks göra de.

Drömde en konstig, jobbig dröm. Men den kunde lika väl varit sann...De är ju för fan de.


Funderar på att dra till Jönköping och gå på ikea & köpa ljus. Funderar på att försöka leka glad igen. Jag är ju såå bra på de.


Har lovat mig själv en sak. Jag vill hålla de. Jag måste. För min egna skull. Måste sluta låta mig såras. Sluta låt folk ta på mig som inte är värda de. För de gör mig bara ont.

Jag skiter i om ni skrattar åt mig, driver med mig. Hånar mig. Alla är ju ändå likandana överallt. Precis likadana.


Nej de är inte de minsta synd om mig. Jag vet. Du behöver inte berätta de. Du behöver inte berätta hur jävla dum i huvudet du tycker att jag är för jag vet redan att du tycker de.


Ha en fin dag.


Utkast: du är ...

du är 21 år, vacker, och singel, du är där varenda människa skulle vilja vara.. du kan göra precis vad du vill


5mars.

Mikaela ska duscha nu. Sen blir de film, är även sugen på pizza men får se om jag fortfarande är sugen på de efter att ha synat kroppen i duschen.

Lie to me.

Jag tycker inte om folk som ljuger. Speciellt inte när dom som står mig nära, riktigt nära, kan se mig i ögonen & ljuga för mig. Jag förstår helt enkelt inte hur dom har samvete för de eller hur dom kan. Jag kan inte ljuga. Jag är jätte dålig på de.
Det är en bra egenskap jag har. Uppskatta den.

Idag har varit en trött dag därför ska jag gå en sväng med Vilda nu, sen ska jag sova. Ja de ska jag. Därför stänger jag av datorn om fem minuter.


Ja, jag tycker om Lie to me serien på fyran. Och ja, jag ser bara på fyran. Har inga andra roliga kanaler.

Sov gott.

Tröttast.

 

Godnatt.

3 mars. är de va?

När du har duschat känns de som om de är massa öronvax i dina öron då? De gör de på mig, känns som. Men när jag tittar efter med sånnadär tops så har jag inget, inget vax. De är lite konstigt. Eller nu kom jag på vad de kan vara, de kan ju va så att när jag duschar så kommer de in en massa vatten i mina öron  och det är det som känns som vax. Fast de inte är vax.

Mickan har inte vax.

Mina munsår börjar bli mindre, dom känns inte lika tydligt längre. Känner efter med tungan. Nej dom känns betydligt mindre.

Jag skulle troligtvis bli en kanon bra hemmafru, de är i alla fall vad jag tror. För jag tycker om barn, laga mat & baka. Dessvärre tycker jag inte om att diska & städa. Fast jag ljuger lite när jag skriver så för jag tycker faktiskt att de är kul, de är bara de att jag ska komma igång. Lyfta min osnygga men ack så mysiga rumpa från soffan. Det är liksom en sådan skön känsla när de är städat. Därför ska jag städa klart imorgon. Jag började lite idag...men sen satt jag mig typ ner.

 Mickan är suddig.

munsår.

Det rycker i mitt ena öga. Ganska läskigt. Tror de beror på att jag är trött. Jag är jämt trött, minns inte när jag tänkte oj idag är jag super pigg. Man kanske skulle börja lägga sig vid tio på kvällarna....

Jag är en gottegris som kommer bli tjock om jag fortsätter såhär. åt precis upp Ben & Jerry`s glasen. Nu får jag inte ätat något mer sådant denna vecka, eller i alla fall fram till helgen.


Det är jobbigt att ha munsår. Bara så du vet.

Inatt hade jag en super jobbig dröm, jag drömde att de va fullt med möss i min säng (jag hatar möss & råttor, jag är rädd för dom). Så jag vaknade och drog bort täcket & försökte få bort mössen, fanns ju inga möss men de trodde ju jag. Men sen skit jag i de för jag va så himla trött. Men usch så obehagligt.

Kryper i hela kroppen av obehag.



bilder.

 Mickan kan le...Jätte Mycket!


Min fina (platta) rumpa som nu är sönder knuffad/puffad. Min stora hund syns även.

Jag & Vilda ska börja kalla oss för Vi.

Världens goaste & sötaste kalv fast den knuffas hårdast med.

Godnatt,.

inga bilder.

Alla har blivit Vi istället för jag. Vi ska sova nu istället för jag ska sova nu.¨

Jag är fortfarande bara jag men de är jävligt bra de med. (Ja jag försöker övertyga mig själv lite grann för att inte riktigt känna efter hur de verkligen känns.)

Idag har jag i alla fall jobbat. Det har varit trevligt och ganska kul. Föddes en stor tjur. Mer kalvar att ta hand om alltså. Men kalvar är mysig så länge dom äter och inte skiter eller knuffar  hårt på en. Idag knuffade dom ganska hårt på mig. Väldigt hårt i rumpan faktiskt. Då blir man lite arg.

Har ju ont i rumpan till och med. Aj..

De finns inga enkla svar men bara för de behöver man inte komplicera till allt, mycket smidigare att bara ta allt som de kommer. De brukar ju lösa sig.

Nu ska "Vi" jag & min kära Vilda gå & lägga oss. Sov så gott alla Vi och alla ni som är som mig.

Finfina bilder kommer kanske imorgon. Förstår att ni längtar. Vem vill inte se mitt leende ansikte liksom?!

hjärtat.

Jag mår illa & har ont i  hjärtat. Så jag tror jag ska gå & spy och hålla hårt om hjärtat.

Gonatt.

Dagboken är världens finaste film.
Det har jag vetat länge. Såg den ikväll med Kujje & Albin. (alltid dessa två....)


Nu ska jag sova & hoppas på att jag slipper magkatarr imorgon. Känner redan av de. Ont.

Sov gott.

publicera.

Mina fötter är kalla. Händerna med.

Sväljer hårt.


Jag vill tro så gott om alla. Ska nog sluta med de.