10 november

Jag har drömmar.

Drömmar om hur jag önskar att mitt liv ska bli. Drömmar om vad jag ska fylla det med.

Jag längtar efter att träffa nya underbara människor, uppleva nya saker. Upplevelser som skulle ge mig mer perspektiv på livet. Jag vill inte ångra att jag inte har levt mitt liv.

Men livet just nu är allt annat än långtråkigt. Det händer hela tiden bra och dåliga saker, bara de senaste månaderna har jag fått lära känna nya människor, speciellt en, som jag hoppas kommer ha en stor del av mitt liv.

Det blir aldrig som man har tänkt sig och det behöver inte vara något dåligt bara oväntat.

Jag längtar så efter den dagen då jag kan lägga handen på min mage och känna ett liv därinne. Ja jag längtar verkligen men de kommer dröja och det  är nog bäst så. Det finns ju så mycket annat man vill göra.
Jag vill se de oändliga gröna slätterna med tusentals betande får på Nya Zeeland, jag vill uppleva det stora landet USA som så många andra redan har gjort. Jag vill resa med en go vän och vara uppe en hel natt i ett land som inte är mitt.

De där är drömmar som kommer ske eller så gör dom de inte vem vet, jag kanske dör lycklig ändå?
Just nu känner jag mig faktiskt ganska lycklig, jag har en super fin kille som jag gillar mer för varje dag som går, jag har några få vänner som betyder galet mycket för mig och som får mig att skratta!
Jag har en underbar familj som jag har börjat uppskatta allt mer, min pappa är en underbar sådan som bara vill mig allt gott och en minst lika underbar mamma som jag kan prata med om allt. Mina kära systrar som jag älskar så mycket och är skit stolt över.
Och sist men absolut inte minst har jag ju världens bästa Vilda som alltid får en att le. Hon kom till mig i precis rätt tid.

Ikväll är jag sentimental och tankfull. Bara så ni vet...jag har inte blivit knäpp...;)

Och du Monika, jag såg helrolig ut i underkläderna!