vän sökes.

Jag vill ha en vän. Nej ingen såndär ytlig bekanskap. Sådana vänner har jag nog redan.
Och visst jag har nog en del vänner. Men alla bor så långt bort. Ingen som kan komma in på en kopp te över dagen liksom. Ingen att gå en sväng med och prata om dagen med.

Jag har ju Johan. Och han är helt underbar. Men jag saknar ändå den där nära vänskapen. Vänskapen jag en gång hade. Men vänner kommer la och går, Och just nu känner jag mig väldigt ensam. Och tråkig.

Jag längtar på ett sätt så mycket tillbaka till dom där dagarna då man hade en att skratta med. En som förstod en. Men tack typ för de underbara åren du var min närmaste vän.
Jag saknar dig. Mkt.

Hur mkt kan man gråta innan man kallas konstig. Hur ont kan någonting ingenting alls göra?
Jag vet jag är konstig. Bortskämd. Deprimerad.¨

För att prata eller kanske snarare skriva om något mer upplyftande kan jag berätta att jag ska åka till Falköping imorgon. Förhoppningsvis går det vägen.

Ha en bra 25 augusti. Grattis Hanna.


Lite uppdatering då va...

Okej Gustaf mest för din skull ska jag uppdatera min blogg. För du är nog min trognaste läsare. Spännande tanke de där föresten att någon är intresserad av mitt liv. Vad händer då då? I mitt liv. De låter så stort, speciellt på något sätt så istället väljer jag att skriva om min dag. Som i och försäg är en del av mitt liv. Strunt i skitsnacket nu.

Vaknade 4.50 av väckarklockan. Eller snarare alarmet på min nya nokia mobil. Signalen va typ lite läskig & det lät så jäkla högt så uppvaknandet blev la ingen höjdare. Till frukost nr ett åt jag två sånna där Äntligen bröd. (Om ni/du förstår vad jag menar...) På mackorna hade jag gräslöksmjukost. Til detta drack jag ett glas mjölk. Sen tog jag traktorn och tuffade, brummade iväg mot Bogla och korna. En kvart senare typ anlände jag vid lagårn. Tog in korna och mjölkade och grejade. Nu orkar jag inte riktigt berätta om min dag minut för minut.
Men från början var det tänkt att jag skulle jobba delat idag men vi skulle hämta lite kvigor i Bråneryd och det tog en stund så klockan hann bli typ tjugo i elva och då tyckte jag de va lika bra att vara kvar och tjäna lite extra pengar.
-När man jobbar delat så jobbar man bara mjölkningspassen. Alltså man börjar 5.30 jobbar fram till 10 sen är man ledig till 14.00 och jobbar till 18. Men jag jobbade idag istället 5.30 till 18.00. Har alltså jobbat i 12,5 h idag.
Och imorgon jobbar jag morgon igen. Såsom resten av veckan. Då ska jag även cykla till ladugården.

Okej nu ska vi inte klaga. Omvandla detta i pengar i stället så blir man plötsligt lite mer motiverad.

Förövrigt bor jag just nu hos bröderna svensson. Jag pallade inte med internatet mer. Sen får jag nog inte bo där när alla elever kommer tillbaka. Men det är trevligt att bo här.

Men jag längtar efter att få flytta till min lägenhet. Den är färdigtapetserad och fin nu. Bara jag & min säng som saknas nu. & tusen andra saker jag vill ha.

Har ringt till habo kommun idag med. Hörde mig för lite om det fanns något behov av en springvikarie och det såg ju inte helt mörkt ut. Så nu måste jag gå in på rikspolisens hemsida eftersom jag måste fixa ett papper på att jag inte är pedofil eller brottsling.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Fredag.

Det är fredag kväll och jag är på öland. Har glott lite på tv. såg en film på trean. Helt ok. Ganska fin. Man of houner eller nåt min engelska är kass jag vet.

Åkte med mamma & pappa till kalmar igår. vet inte riktigt varför men gjorde de. Jag & matilda gick på rix fm festivalen som inte var så mkt att hurra för. Gillar inte Gert. Men det var ju lite roligt att höra snygg-idol-erik live. Han är ganska bra faktiskt.

imorgon eftermiddag åker jag hem (?) till Habo. Är habo hem nu alltså? Jo efter första september är det nog verkligen på riktigt hem. För då äntra ju jag lägenheten på riktigt. Nu är den liksom halv hem. När sängen är där då är det hem. Mitt hem. Känns gött.
Johan & polackerna ska tapetsera klart det sista på söndag. Blir så fint så.

Saknar honom förövrigt. Min Johan. Du är nog det bästa som hänt mig. Älskar dig.

Ska la krypa ner & sova nu.

IKEA

Igår var det soligt & varmt. Blev till och med lite solbränd. Låg och solade hela dagen typ förutom när jag var på habo bostäder och bestämde tapeter till lägenheten.

Idag är det inte lika fint väder. Precis när jag cyklade iväg från Johan in till centrum, skulle betala mobilen som man fick med abonemanget jag fixade igår, så började de spöregna. Och då menar jag inga små regndroppar utan riktigt stora. Blev dygnsur på en minut. Men tänkte att de var la lika bra att åka och betala så man hade gjort de. Men skulle åkt till habo bostäder med för att kolla om spaklet och de andra grejerna som vi behöver idag när mamma och pappa kommer. Men eftersom jag var blöt rakt igenom cyklade jag hem till Johan.
Har precis kollat igenom IKEA katalogen, mamma och jag ska till IKEA idag och köpa grejer. KUL.
Men man vill ju ha så mkt. Får la se vad plånboken räcker till.

Ska bli så roligt att få göra i ordning lägenheten med mamma och pappa. Men shit nu är man verkligen på väg att bli vuxen vad de nu är. För lite vuxenpoäng samlar man på de va?


Lägenhet.

Jag har en egen lägenhet. Egentligen för andra gången i mitt liv. Men nu är de ju mer på riktigt. Mitt första egna hem. Se de löser sig. Den första september ska jag flytta in. Då är ni välkomna.

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen med. Kände att de var bra att gå dit. Nu vet jag inte längre. Eftersom dom är mest störda där.

Jag har samlat ännu mer vuxenpoäng genom att ha varit på banken och fixat internetbank. Tänkte fixat legitimation med men smart som man är hade man ju inte med något foto vilket man ju behöver. Är lite trött på att släpa med mig passet överallt. Men, men nu har jag ju något att göra imorgon med.

Har semester den här veckan vilket är jävligt gött. Jobbat hela helgen. Har varit en hel del kalvningar med så blir ju lite extra jobb. Men dom är ganska söta kalvarna. En av de nya har en sjua längs hela ansiktet. Busig är den med, typ rymmer hela tiden.

Nu har man lämnat internatet med. Ska bo de sista veckorna jag jobbar i tenhult hos erik & micke. Så sängen kördes dit igår, min andra grejer är nu tillfälligt hos Johan. Tack älskling för all hjälp igår.

Nu verkar ju sommaren har kommit på riktigt. Gött med sol. Sicken tajming man har som har semester nu.

Ha d fint i solen.