Höst?

Förlåt Gustaf för att jag inte besvarat din fråga angående den kommande hösten. Tänkte ta & göra det nu.

Hösten närmar sig med stormsteg. (även fast det känns vädermässigt som den redan har varit här typ hela sommaren, förutom den stekheta studentveckan). Så vad händer i höst? Det kommer ju inte längre finnas någon skola att gå till och spendera sina timmar i.
Jag har typ fått ett jobb. Men det är bara typ än så länge. I Falköping. Skulle nog vara kul. Men jag vet inte riktigt om jag vill skaffa lägenhet & sånt där. Kan kanske bo på gården under dagarna jag jobbar och sen ha en lägenhet i Habo.

Varför just Habo då? Jo för där finns killen jag älskar. Och jag vill ju att det ska hålla. Men verkar det dumt att anpassa eller styra sitt liv efter det? Eller ska man våga satsa och se vad som händer?

Hösten känns ganska oförutsägbar. Allt och alla möjligheter finns. Det känns både skrämmande och roligt. Ibland vill man bara krypa ihop helst i mammas knä och vara liten och slippa ansvaret för att göra sitt liv så bra som möjligt eller något annat klyschigt.

Jajja de löser sig nog. Med tiden ska de nog gå bra även för mikaela.¨

Nytt inlägg.

När har man rätt att bli besviken, arg eller ledsen?

Den här veckan tycks i alla fall inte riktigt bli sådan som jag önskat. Men det kan ju inte alltid bli så. Så som man önskat och trott. Det man sett i fram emot blev aldrig så man trott.

Men jag älskar att sova med dina armar omkring mig. Höra din djupa sovande andetag.

I tisdags jobbade jag och Monika delat så jag följde med henne hem mellan tio och två. Fick rida en av hennes islandshästar. Så himla kul. Saknar hästar. Saknar känslan att bege mig ut i skogen. Galoppera riktigt fort och känna hur alla tankar och funderingar blåser bort i vinddraget. Någon dag när det passar in ska jag köpa mig en häst. Ett föl eller nåt som kan bli min bästa vän.
Saknar Malcolm. Saknar alla underbara ridturer. Fan man är nog hästtjej.

Kommande helgen innehåller jobb, mjölkning, mjölkning och jobb. Händer nog inget speciellt roligt. Typ gå upp tidigt, mjölka, jobba för två (po jobbar inte så mkt..hm..) äta lite mat, sova, mjölka, glo, sova och så håller de la på. sen är det måndag. Då har jag bara fyra arbetsdagar kvar till semestern. Ledig tisdag. Sen bär de la iväg till Halmstad med Johan. Sen blir det Öland. Träffa familjen. Längtar efter dom. Längtar galet. Längtar hem.
Rida på stranden. Bada och sola. Då måste det helt enkelt vara fint väder. Busa med kusinerna. Pussa på Johan. Denna veckan måste banne mig bli bra.

Om det inte löser sig på något sätt får jag la flytta till öland eller kalmar. På något sätt måste de la lösa sig.

Ha d fint.