28 mars

Kom hem igår. Till en tom och ensam lägenhet, om jag inte hade haft Vilda hade jag känt mig som världens mest ensamma människa, det gjorde jag nästan ändå.

Sen kom du, du kom. Allt hade varit helt okej, ganska bra till och med, om det inte hade varit för de två störande sms:en du fick. Signalen störde stämningen, även om jag verkligen försökte att ignoerar dom. Högtalaren avslöjade dom alldeles för mycket. Förlåt att det stör mig.

Förutom det var det så kändes det hårt och skönt att ha dig nära mig. Kan inte rå för att du betyder så mycket som du gör för mig. Mina känslor för dig kommer inte försvinna i en handvändning.


Vilda gör mig sällskap i sängen. Ja, idag är det en undantagsdag. Imorse sov hon ända till 05.30. Hm. Den stora nackdelen med en valp. Men det var bara att gå upp, dra på sig mjukisbyxorna, mössan, varma skor och vinterjacka. Gick en tjugo minuters promenad. Sen ville jag bara sova.





Jag låtsades sova när du gick upp imorse, jag hörde hur du små pratade med valpen och kallde henne "din lilla terrorist". Önskade att du kunde krypit ner hos mig igen och hålla om mig och säga att nu älskling blir allt bra, för du är min. Men jobbet kallade och du frågade mig istället om jag inte skulle komma och låsa dörren efter dig.




22 mars

Ensam, patetisk och orolig på en ö långt i bort allt.

Fan. Ibland önskar jag att jag aldrig hade träffat dig, då hade jag fortfarande inte vetat hur riktig kärlek känns, hur underbart det är att bli älskad av någon.
Om jag inte hade träffat dig hade jag sluppit alla mysiga stunder, all kärlek.

Nu sitter jag ensam här med en klump i magen som inte vet var den ska ta vägen. Vad jag ska förvänta mig inför framtiden.

Lyssnar på musik på youtube och tänker, gråter.
.


Det är påskafton. Folk är ute och festar, ler och skrattar. Jag vill också göra de. Men istället sitter jag på norra öland tillsammans med familjen och tankarna går. Hade varit tusen gånger bättre att vara ute och festa bort tankarna om så bara för en stund.

Men ha en trevlig kväll.

Videoblogg

En videoblogg från ett mycket blåsigt Öland!

12 mars

Blogg från Falköping/stenstorp.

Lånar Hannas internet lite, har betalat in pengarna till Mathilda, uppfödaren till valparna, nu. Och nu är det bara några få ynka dagar kvar.

Idag har det förövrigt varit fullrulle på Bissgården. Spännande. Tyvärr kan jag inte berätta mer om detta då de är lite hemligt men ganska roligt.

Längtar förövrigt galet mycket till på lördag då vi äntligen ska få hämta våra valpar. Och på tisdag kommer Monika upp och hämtar mig och Vilda (?) och är så snäll och skjutsar hem oss till min nystädade lägenhet. Ska bli så mysigt att få komma hem med en liten flat (a).

Sen längtar jag såklart super mycket efter älsklinge. På måndag är det ett år sen vi träffades på svensson fest. Sådan lycka att det var just dig jag hoppade på..:)

Nu ska jag snart gå ut och fylla vagnen. Men ha en bra kväll.

9 mars

Söndag. Inte de minsta bakis bara lite seg. Va ju faktiskt ute igår för en gångs skull och oj va roligt det var!

Skulle egentligen jobbat till idag men pallade inte. Johan kom till mig i fredags (jobbade själv fredag-lördag) så åkte med han hem på lördagen. Katterna käkade sönder min sladd till laddaren och ville ju inte vara utan mobil. Och det var ju bra att jag åkte hem så att jag kunde gå ut med världens härligaste Monika.

Först blev det rolig fest hos Elli och Jonas. Super roligt faktiskt och roliga människor som man kunde vara lite små dryg mot. Det gillar vi. Sen blev det Centrum och parta loss. Träffade ju ex sambon Sanna. Trevligt. Träffade även på Erik och lite annat folk, också roligt.
Natten avslutades tillslut hemma i min lägenhet med myspojken.

Imorse fick man god frukost som J åkte och köpte. Slapp morgon (i alla fall för mig) framför nyhetsmorgon och datorn.


Nu har jag nog bestämt namn till mina lilla vovve som jag ska hämta om bara några dagar, mer precis 6 dagar. LÄNGTAR. Till namnet då. Blir nog Vilda. Tror det kommer passa till min lilla flat.

Nu blir det flöt mat. Pizza. Gott. Ha en trevlig kväll.

3 mars

Måndag. Idag har det varit en slapp måndag. Skulle egentligen ha träffat barndomsvännen Maria men hon blev sjuk stackaren så får la bli en annan gång.

Vad har jag då sysselsatt dagen med? Jo jag har pysslat. Jo du läste rätt, Mikaela har pysslat. Jag och Johan firar ju förhoppningsvis ett år tillsammans den sjutton mars så har tänkte vara ganska gullig och göra ordningen en sak till han och denna sak har jag pysslat med idag.

Förutom det har jag lagat mat till J och mig. Wokade grönsaker och kött med ris. Mums. Han hade bråttom tillbaka till jobbet så det blev ingen mysig middagslur idag men men.

Hade nästan helt bestämt mig för namnet Nikita till min blivande hund när jag hörde på radion att den där mördaren som dödade en hel familj i åmsele och precis blivit frigiven ska döpa om sig till just Nikita. Hm. Känns ju inte så himla kul att döpa sin hund till samma namn som en mördare. Eller va tycker ni? Ska jag ingnorera detta och helt enkelt tycka att Nikita är ett gulligt och tufft namn och helt perfekt till en liten flat-valp?

  

Snodde lite bilder från kennelns hemsida från när dom hade haft ute valparna. Visst är dom himla söta?

Gå förövrigt in på deras hemsida och kolla på alla fina hundarna http://www.kennel-explicit.com



Nu ska jag gå ner till tvättstugan och tvätta lite kläder.


Ha en bra kväll.


1 mars

Mikaela ska skaffa hund. Och alla verkar ha åsikter om detta. Just nu vill jag bara vara glad och längtat efter lördag om två veckor då jag ska få hämta min lilla tik. Men en del av glädjen försvinner liksom när de är som de är...Jag vill ju inte förlora någon jag älskar bara pga en valp. Torkar tårarna typ....

Nu läntar jag ännu mer efter att ha ett djur hos mig som tröstar genom att bara finnas till. Hur många gånger har inte Malcolm stått och sett på mig med sina vackra ögon och låtit mig gråta ut mot hans hals..

Winnerbäck funkar som alltid bra till pepp och depp musik.


Igår var en trevlig dag!
Slappade hela förmiddagen, surfade runt på massa hundsidor och funderade på namn. Vid kvart i två tog jag tåget till Jönköping. Mötte upp Monika i stan. Vi åkte till Hundmagasinet och ÖB. Köpte en hundbädd (köpte en lite mindre, kommer säkert få köpa en ny sen i alla fall), en fleecefilt, koppel+halsband och lite leksaker. Det är dyrt.
 Här ska min lilla hund få bo...

Efter shoppingen följde jag med Monika hem och red en sväng. Roligt som vanligt även fast Hrrekur är lite speciell och stannar när man skänklar...
På kvällen var det tänkt att jag skulle vara med Hanna (ÄNTLIGEN) och hon kom till Monika men vi tyckte att de v a lite synd om henne som inte hade ngt att göra på kvällen så hon fick följa med hem till mig med. Och i alla fall jag tycker det var kanon kul att ha två av mina bästa vänner hos mig samtidigt. Så Tack för en mysig fredagskväll.
 Tur att ni ser så glada ut...;P


Kanske ska berätta hur det kom sig att jag ska skaffa hund. Jo, Hanna (hon jag jobbar hos) ska skaffa hund och i onsdags följde jag med och hälsade på valparna. Vilka var super söta och mysiga. Uppfödaren Mathilda är också en jätte trevlig prick som lyckades övertala mig att det vore ju helt perfekt om jag också skaffade hund nu när Hanna skulle göra de. Eftersom att då kan ju hundarna leka tillsammans när jag jobbar och sen får dom ensamtid när jag och min hund är hemma.
Åka hem till Hanna igen och gick hela mjölkningen och funderade och kom fram till att det nog vore ganska mysigt med en hund och så har jag ju inte så mycket att göra när jag är hemma och då kan jag ju lika väl leka och ta hand om en hund. Mamma tyckte också de va en jätte bra idé  så på kvällen ringde jag till uppfödaren och sa att jag också ville ha en hund. Hon blev också jätte glad över mitt beslut! Och lovade att jag fick ringa när jag ville om det var något jag undrade över....

Så nu längtar jag som sagt hur mycket som helst efter den 15 mars då Hanna och jag ska hämta valparna.
 Niktita? Tindra? Tilly?