Snart så.

Imorgon bär de iväg.  Till Tyskland. ojoj. Hur ska detta gå, jodå de kommer nog funka. Bo hos tyskar, äta tysk mat. Testa kroglivet i Hannover & Berlin!
Jupp det ska bli ganska skoj.

Idag har jag gjort grönt kort* i ladugården. Så gick upp vid fem imorse. Gick la ganska bra. orka kugga liksom. hm. hoppas de gick bra.

Har även paddlat kanot idag. De va mysigt. De vill man göra igen.

Nu måste jag sticka till a6 & jkpg.

Ha d fint. Imorgon är jag hela 19 år. Bara så ni vet.

*= ett yrkesbevis

andra gången.

jaha. idag bloggar jag. mkt & ofta.
ändå har jag hunnit med en del idag faktiskt. Äntligen påbörjat mitt projektarbete. wow. de ska ju bara vara klart om en månad...hm. men sen fick jag tillbaka historiaarbetet som gick åt helvete. nästan. alla ska få kompletera. men ändå känns det pissigt. å jag hatar din äckligt dåligt tajmade kommentar. inte lärare johans utan *pip*s som självklart skulle kommentera. dah.
nä nu ska vi inte va sånna.

Men johan va snäll. han sa att jag kunde komma & prata med han senare. om arbetet. & blabla..

på idrott b gjorde vi inget vettigt alls egentligen. såg två kassa filmer från 90-talet säkerligen. kändes så. en om knark & en om massage. härlig blandning. eller kanske inte.

jag trotsade vädret. gick ut för att springa. men johan ringde så jag gick en ganska bra sväng i stället. halv duktigt.

jag vill inte åka tandemtraktor på studenten. jag vill åka sådan som johan kör. aja. shit the same.

sorry om jag verkar kinkig. är inte de egentligen.

föresten har jag vart hela tjugo minuter på a6 idag. sen träffade jag pojkar från klassen så åkte med dom  hem. dom fes & pruttade i kapp hela vägen till tenhult. fräscht boys. ähh bryr mig inte egentligen

ha en fin kväll.

citerar gustaf som citerade winnerbäck på kommentarer på föregående blogg.

man saknar sånt som man inte har, o man saknar sånt som man inte har kvar

klockrent.

Ensam...hm

Hur kan man känna sig ensam när man inte är det? Finns ju folk runt omkringen mest hela tiden. Speciellt när man har sin säng på ett internat. Men ändå känner jag mig ganska ensam. Ibland. Men hur känns det att vara ensam? Jag kanske inte känner mig ensam, det kanske är någon annan känsla egentligen en känsla jag inte kan sätta ord på.

Jag saknar en vän. Missförstå mig inte. Jag har la en hel del vänner. Men de jag saknar är en såndär riktig vän, någon man kan prata med om allt. Och som förstår en. Någon som inte klankar ner på en. Som liksom tar en för den man är. En dag ska jag hitta en sån vän. Jag hade en ett tag. Men jag tror de sket sig. Jag misstänker att jag har blivit dumpad. Dom pratade om de i radion en gång, Om att dumpa vänner. Det känns lite hårt. Allt jag vill säga är bara att jag saknar dig & den tiden. Tiden man va två. Hm låter som någon himla kärleks grej. Men vänskaps grej kan betyda en del de med.

Alla dessa känslor & saknad & tankar som återigen bubblat upp. Beror dom på "knarket" jag återigen börjat inta eller beror dom på något annat? Något jag vet är att jag under en ganska lång tid lyckats hålla dom borta. Tror jag önskar dom bort. Det är jobbigt att tänka. Jobbigt att sakna. Fast jag saknar & känner annars med fast kanske inte så. Jag vet inte. Det är konstigt.

Men en sak vet jag. Jag är otroligt glad & lycklig över att ha träffat DIG. Det enda jag är rädd för nu är att jag ska göra ngt fel säga nåt jag inte ska säga, något som gör att du inte vill ha mig.


Sen är jag jävligt trött på en del andra. Men de är ju en annan femma.

suck.

Ha en bra dag.






De allra första...

Det är alltid de första meningarna som är de svåra. den första meningen i en blogg, i ett tal, ett skolarbete med mera. men i och med detta har jag ju faktiskt klarat av dom.
Men hur ska jag nu fortsätta bloggen dåå? Vet inte. Kanske med att redogöra över tankegången i mitt huvud som består av frågan om i fall jag ska gå & duscha nu, eller om jag ska vänta på att Johan ska komma hem. eller hem till han alltså. Jag är hemma hos han. Han är & jobbar. Jag ligger i hans säng & slappar. Med nerdragna persienner. Känns lite ja jag vet inte. äh de är ganska skönt. Fast det var inte jag som drog ner persiennerna. Dom var nerdragna när jag kom.

Idag  åt jag den första frukosten på skolan för veckan. skolans frukost är god. Nygjord gröt. Mackor, relativt gott pålägg, & ekologisk jucie. gott. Efter att ha ätit den här frukosten slappade jag fram till halv nio, typ, skit nu kom jag på att jag har glömt min tvätt. de va inte bra. satte nämligen igång en tvättmaskin innan jag gick ner till skolan, vi skulle åka med idott B till bankeryd och klättra. Satte mig i bussen & så åkte vi. I en vit tenhultsbuss.
Plötsligt vände Hamid (min idrottslärare) bussen och körde tillbaka till skolan.

Nu glömde jag en sak. Innan vi åkte från skolan ringde Johan & sa att han kunde ju hämta mig i Bankeryd så kunde jag käka lunch med honom i Habo. Jag tyckte han va lite dum nu. Dum för att han inte sagt de tidigare så att jag hade kunnat packa med mig mina saker jag behövde till helgen. Eftersom jag har tänkt spendera helgen hos Johan i Habo.

Tillbaka till att Hamid vände bussen & körde tillbaka till Tenhult. Nu kom jag på att jag kunde ju springa upp till internatet & packa med mig mina saker  så att jag kunde bli hämtad av johan i bankeryd. Jag fick fem minuter på mig. Jag hann. tror jag. Bussen var ju kvar när jag kom ner i alla fall., Glömde typ hälften. men men.

Klättrade någon höghöjdsbana i Bankeryd. De va ganska kul, men skakigt. Blir bara lite less på att folk ska vara så förbannat tävlingsinriktade hela tiden bara. suck.
sen klättrade vi på en klättervägg. Jag tog den "lätta" vägen på väggen..(höhö) & klarade de. De va jag nöjd med. Ha.

Jag tror jag går & duschar snart. Då har det ju hunnits värma upp varmvatten lagom till att Johan kommer hem.


En massa text.

nu har mitt bloggande återigen stannat upp. så nu ska jag försöka få igång det igen. upp stannandet kan bero b l a på att jag har haft påsklov. Och i och med detta så hade jag inte tillgång till internet. eller jo. när jag va hos Johan hade jag det. Men hade helt enkelt inte tid till bloggande.

Påsken inleddes med att jag jobbade skärtorsdagen & långfredagen i skolans ladugård. Måste ju passa på, pengar finns det liksom inte speciellt gott om. På fredagkvällen kom Johan & hämtade mig i Tenhult, sen åkte vi till Huskvarna och hämtade syster Matildas (ex eller nåt...) Gustav. Sen påbörjade vi våran resa ner mot Öland. Gick bra enda till Nybro. Där körde vi på en grävling. Inte bra. Jävla grävling, springa fram sådär framför Johans fina bil. Den gick lite sönder, ganska mkt. Hela de där där fram minns inte va de heter gick sönder. Men johan lyckades fixa en tillfällig lösning så de gick och köra i alla fall.
Till slut kom vi fram till Öland, vid typ halv elva.

Natten sov jag & Johan i en 90 säng. det va ganska trångt, men mysigt. Hade tänkt sova ut på påskafton. Men vaknade redan vid halv åtta. Så då gick  vi upp. Stack upp till bonden som jag jobbat hos & lånade deras traktor. Mamma ville ha brunnen koskit. Så vi körde ner sådan till henne. Sen grävde Johan ett potatisland till henne med. Där hon senare planterade potatisen hon hade fått av Johan.
Johan gjorde nog ett ganska bra första intryck på mamma...:;P

Sen åt vi påsklunch. Det var gott. Jag bidrog med Janssons Fresetelsen. Den blev god.

Jag & Johan bestämde oss sen för att bege oss hem mot jkgp. Skjutsade matilda, johanna & Gustav till Kalmar. På påskaftons kväll var vi en sväng på fest hos Svensson. va helt okej. Men vi var ganska trött så vi åkte hem ganska tidigt till Habo.

Påskdagen vad gjorde vi då? hm. Jag minns faktiskt inte. Inte måndagen heller. Eller jo på måndagen åkte jag tillbaka till tenhult. Jobba sen i skolan från tisdagen till och med fredagen. Sen var det fest hos Jacob på fredan. Det var la ganska skoj. Men saknade att inte ha någon riktig tjejkompis där. Men men.

I lördags va de super varmt ute & jag satt i traktorn typ hela dagen med  Johan när han harvade. Bjöd han & åslund på frukost på väst-göte tror jag de heter.
Sov en timme i Johans bil med. Sen låg jag i en skogsdunge & solade. I trosor & bh var lite orolig ett tag att det skulle komma en orm eller nåt men de gjorde de inte. puh.

På söndagen åkte jag in till jkpg & gick på a6 med Matilda. Käkade mat på Soya. de va gott. Sen satt vi typ tre timmar på piren åt glass & solade. Va ganska glassigt...
Förövrigt klantade jag mig lite den här dagen. När jag hade köpt trosor på hm & skulle gå ut ur affären så tjöt självklart de där larmet & alla trodde la att jag hade tatt något. Men det va hon i kassan som inte hade tatt av larmet. hm. Lite pinsamt. Sen när jag skulle köpa glass på piren & skulle ge tjejen i glasskiosken pengar tappade jag tian mellan två plankor så att säga...hm....aa svårt att förklara. Men grymt klantigt.

Blev nästan lite solbränd efter att ha suttit på piren. soft. Halv sa jag hej då till Matilda & åkte till Habo. Käkade tacos på kvällen & såg på "Innan Frosten" hm. jag tycker den är läskig. Jag är töntig.

I måndags gjorde vi konditionstest på idrott B. Hm. det va jobbigt. Kunde gått bättre.

I tisdags Åkte vi inlines & cykel genom hela jkpg centrum typ. Jag har typ aldrig åkt inlines. Vet inte hur man stannar. Därav en snygg vurpa vid ekhagens centrum. Woops. Fick ett kinderägg för snyggast vurpa.

Nu ska jag käka lunch.


gonatt.

jag tror jag är kär eller är påväg åt det hållet. känns i alla fall grymt bra. gillar dig johan! mkt.
tre veckor sen vi träffades. lite drygt med några timmar. & ligger även här idag brevid dig. mys.

gonatt.

MVG.

idag är det onsdag imorgon är det torsdag & skärtorsdag. då ska jag lämna in ett MVG arbete på historian. oyes. kommer verkligen bli sååå bra. hm. jag borde sitta uppe på mitt rum & skriva på detta just nu. så är la bäst jag går då. åh...nada ork liksom.

igår vårstäda vi utanför internatet (se
www.mickan.bilddagboken.se). blev nog fint. så idag ska vi nog få ett påskägg. hoppas de i alla fall.

inatt sov jag förövrigt på internatet. alldeles själv i sängen. de va ett tag sen. så imorse ringde en söt kille & agerade väckarklocka. mysig väckning helt enkelt. tycker om dig!

nu ska jag upp till internatet igen & försöka vara seriös. Puss&kram

Tågresa.

Detta skrev jag under min tågresa från Kalmar till Tenhult
Om jag hade varit rik så hade jag kunnat surfa på SJ:s Internet nu. Men eftersom jag är en ganska medelsvensson student surfar jag inte. Men de får la funka ganska bra ändå. Ska bara sitta på de här tåget i 17 minuter till så jag tror faktiskt jag överlever.

Åkte klockan 05.43 från Kalmar imorse. Gick upp vid fem. Kändes tidigt. Solen hade ännu inte gått upp, fast den var nog på väg. Nu är den i alla fall uppe. Lyser in genom tågets fönsterruta och bländar mig. Min mage kurrar lite med. Är små hungrig.

Ringde och väckte eller jag tror jag väckte han. Johan. Han lät i alla fall väldigt morgon trött på rösten. Ganska gulligt. Jag fick ju vänta i 34 minuter i Alvesta så i fem av dom minuterna pratade jag med Johan.

Igår var jag på Öland med mamma och pappa. Hela familjen va uppe i Jönköping fredag till lördag. Hälsade på Sunbrings i Taberg. Jag var också där en sväng i fredags och käkade lite mat. Sen kom Johan dit, han vågade sig in och va med och fikade. Gjorde bra intryck på mamma och pappa genom det. Sen åkte vi till Habo. Sov där.

På lördag morgon stack Johan tidigt, han skulle köra gödsel, jag sov kvar i sängen till kvart i tio då Johanna ringde och väckte mig. ?Om en halv timme är jag i stan, då ska du vara där.? hm. Va där typ en timme senare. Gjorde stan med henne. Köpte en dyr men fin klänning på Bobbys som jag nog ska ha till student klänning. En vit såklart. Ser ut som ett lusselinne fast ändå inte haha. Kolla in bilddagboken.

Sen köpte jag ett par Capri jeans på HM med.

Nu sitter jag på ett nytt tåg och det sista för dagen tror jag i alla fall. Ser ut att bli riktigt fint väder idag med. Gött det. Solen skiner och himlen är blå och det känns som en sådär typisk skön vårmorgon.

Ikväll blir det sista bugglektionen. 10 veckor går galet snabbt. Och nu är det bara tio veckor kvar i skolan. Knappt det. Ojoj. Ångest? Nja. Nåt sånt kanske.

Blir nog till att jobba i Tenhult i sommar i alla fall. Fick ju jobbet där. Har funderat ett tag på att försöka hitta något på Öland istället. Men då får jag ju knappt träffa Johan något och det vill jag ju. Så det blir nog till att jobba på skolan. Kan ju bli kul det med får man ju hoppas.

Nu ska tåget åka. Hörs.