22 december.

Snart är det jul. Som om alla inte redan vet de...

Idag måste jag städa, verkligen grundstäda, Julstäda. Familjen kommer på em. Då ska det vara fint här. Jag vill att det ska vara fint, vill visa att jag på något sätt klarar mig.

Även fast jag känner mig så ensam ibland....

Men jag har Johan och utan han skulle jag nog inte palla. För ibland eller mer ofta jävlas hormonerna med mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Jag har jobbat i veckan. Tisdag till fredag. Det gick bra. Föddes två underbara små tjurkalvar, tvillingar i onsdags. Och kattungarna växer och blir bara sötare för var dag som går. Nu leker dom. Helt galna. Fem veckor.

Idag ska vi ha lill-julafton här. Så ska klä min gran och göra julgodis och öppna lite julklappar. Imorgon ska vi fika hos Johans föräldrar. Sen åker vi mot Dalsland, farmor och farfar och resten av släkten på pappas sida. Det blir ett stort julfirande alltså.....

Men nu ska jag la börja städa.

God Jul

10 december

Jaha så bra gick det med mitt bloggande.

Jag jobbade tisdag till fredag förra veckan, träffade den berömda Josef. Suck. Nu förstår jag Hanna. Hel knäpp människa ju. Hur har du stått ut Hanna? Han pratade i alla fall en massa goja. Bara för att vi är två tjejer i tjugoårs åldern (ja, jag räknar mig som en sådan...) som klarar av att ta hand om en hel massa kor.

Mjölkade på eftermiddan på fredagen sen tog jag 19.00 tåget hem till Habo. På kvällen blev det bowling med Johan, Micke & Mia i jkpg. TREVLIGT. Fast vi va ganska kassa. De va sån där Ölbowling så vi tävlade mot de andra tolv banorna. Vi kom sist.
Aja jag visste ju att jag va kass så de gjorde inte så mycket, jag lyckades i alla fall göra två strikear och det blev jag nöjd med. På en av dom vann jag ett presentkort på 35 kronor, det lite knäppa var att de billigaste i baren kostade 40 kronor. Blev en x-cider som jag och Mia delade på. Gott.

I lördags lagade jag mat till mig och Johan och så kollade vi på film och hade de allmänt mysigt. På dagen var jag i jkpg en sväng, eller snarare a6 men de va så himla mycket folk där så stack hem typ efter en halv timme.

Idag har jag däremot varit på a6 med Johan och köpte julklappar, så nu är dom la i princip nästan klart. En smågrej till pappa och så nåt mer till Johan.

Igår var föresten jag och Johan ute å gick, det händer inte ofta, men vi gick säkert i en timme. Sen gjorde vi armhävningar, situps och rygglyft. Gick la lite bättre för mig än för Johan...hehehe...

Ha d fint.