Max.

Jag är trött...Man blir trött av att vara fyllechaffis.

Men igår va en mycket bra kväll. Först Maxmat & film med de bästa killarna. Kujje & Albin.
Skulle spelat in när vi beställde maten på max...Vi tog mcdriven (fast heter kanske inte så på max men men) & så skulle vi beställa var försig...för mig gick de bra, för albin gick de mindre bra.

Albin: Kan man få lunchmenyn nu? (klockan är 20.30)
Rösten: Nej, eller du kan ju beställa den maten...
Albin: Jaha, men vad är de för nåt då?
Rösten: Du kan ta en frescoburgare t.ex.
Albin: Jaha men ta de då....

Albin till Kujje:  Va fan är de för hamburgare är de inge kött på den eller?
Kujje: Jo, de är bacon å sånt...


Kanske inte lika kul nu. Men va kul igår.

Vi såg en rolig film hemma hos mig. ( dom tycker de luktar ko här...hm..) StepBrothers hette den nog. Jag skrattade en massa, kujje med. Albin lite mindre men han är la lite coolare än oss...;)

Sen åkte dom hem. Jag satt en stund i soffan. Josef ringde. Jag skulle köra hem han från harrys senare på natten. Men bestämde mig för att åka dit en sväng  med.
Letar efter plånbok. Ingen plånbok. Plånboken låg i Kujjes bil. Bara att köra dit. Fyra mil fram & tillbaka typ. Sen dansade jag lite på harrys. Körde hem folk sen. Låg i sängen först efter halv fyra. Då va jag trött.

Men en bra kväll. Oj, jag umgås bara med killar. Men ikväll blir de tjejkväll med sexparty. Kul.

kaka

Jag kan bära Vilda. Idag känner jag mig stark.



Visst är jag söt när jag har jobbat?!

Idag har jag varit ute & gått med Vilda till hennes glada förtjusning, jag brukar gå ut & gå med henne, men igår blev de ingen långpromenad. Så Vilda va glad idag alltså.


Efter promenaden åt jag en kaka...  

Eller okej jag åt säkert fyra men ibland måste man unna sig.

Nu drar jag på mig overallen för att gå ut till lagårn igen.. Pusshej

26 februari

Godmorgon. Idag blev min gröt god. Med linfrön, kanel & socker på slinker det ner snabbt i magen.  I en mage som fortfarande gör ont. Har haft ont hela natten och har inte kunnat sova på mage.

Imorse försov jag mig i alla fall inte...hade ställt tre alarm på mobilen.

Ska gå ner till lagårn snart igen.

Vilda har ätit upp hälften av mina kakor. Dom som jag inte hade lagt ner i burkar igår, suck. Mitt egna fel kanske, men jag tänkte la att hon med skulle sova på natten. Men icke. Så nu har jag bara syltkakor kvar. Men dom är goda dom med.

Jag är trött.

Ont i magen.

Datorn känns konstig den blinkar till...liksom flimrar...de ska inte vara något fel på den. Den är ny.

Min mage fick mig att sjukanmäla mig idag. Det känns lite halv fel att sjukanmäla sig när man bara har några meter till lagårn. Jag ser min arbetsplats. Det är en fin arbetsplats. Jag tycker om att bo och jobba här. Jag trivs bättre än jag gjort på länge.

Men apropå min mage. Den krånglar, vet inte om jag ska uttveckla vilket sätt jag märker det, de är lite småäckligt. Men pga de så har min meny denna dag beståt av endast två rostade bröd med smör och ett paket nudlar. Färglös mat är ordet.

Vill ni veta en  rolig sak? Jo, man kan se nästan hela golvet i mitt tilltänkta sovrum. Jag har plockat bort all smutstvätt och den rena tvätten. Den smutsiga tvätten tvättas i källaren.


Jag är fortfarande inne i min kärleksfulla period då jag längtar efter någon som ligger och håller om mig, du får gärna ligga och pilla lite i mitt hår. Men för att detta ska kunna vara mysigt måste jag nog gilla dig. Annars funkar de inte.

 Om du inte redan visst de, så har jag en röd soffa som jag sitter i ganska mycket. Jag hoppas du antecknar.


Argh inlägget handla om han jag va tillsammans med länge, längst. Ingen annan.


Tisdag.

Solen strålar från en blå himmel och snön gnistrar vackert i den gulas sken, men trots detta fina väder så har startet på min morgon inte varit den bästa.
Vaknar inte av min väckarklocka längre, vaknade vid sex och fick sjukt bråttom. Börjar jobba vid sex. Va nere i ladugården vid 06.06 typ..med ett äpple i ena handen. Vagnen hade stannat och många röda kor.

Gick in efter åtta för att äta frukost. Tanken var att jag skulle inta en tallrik gröt men eftersom Vilda käkat sönder mitt trdeje decellitermått på mindre än en månad så försökte jag mäta i ordning med en mugg. Men  något blev fel och min gröt blev inte bra. Blev hembakat bröd istället.

Min start har som sagt inte varit den bästa, är sjukt trött med, men förhoppningsvis blir dagen bättre.

Ha en fortsatt bra dag...

msn..

Jag är gladare nu. Tänkte citera min & kujjes msn konversation:


Kujje säger:

Jaja det är alltid lika trevligt när man kan göra vackra damer glada. Men jag ska nog sova lite nu jag har ju min jävla bok som ska bli utläst


mickan säger:

heheheh jupp de är bra de du okej jag ska med sova...men du brukar du läsa i sömnen då menar du?


Kujje säger:

Nä innan jag ska sova menar jag så klart dumsnut


mickan säger:

heheh men hur skulle jag kunna förstå de


Kujje säger:

Du kan väl använda dom bägge cellerna du har


Höhöhöhö...jag tycker de va roligt i alla fall & de va inte jag som va den osmarta. Tycker inte jag i alla fall.
Sov gott.


Argh

De här är min deppblogg...här skriver jag när jag är ledsen & arg. Jag skiter i om folk tycker jag är töntig, deprimerande eller liknande. För de är fan folk som ni som får mig ledsen. Eller inte kanske just du.

Men just nu är jag så förbannad så att tårarna sprutar ömsom rullar ner för mina kinder för jag orkar fan i mig inte var duktig och stark hela tiden. För fan va jävla mycket skit de känns som jag har fått ta. Aldrig, nej ALDRIG duger man & jag är så jävla trött på de. Så jävla trött på att ha ont i mitt hjärta. Så jävla trött på att hoppas att nu, nu är det min tur nu händer de.

Fan jag mådde ju så jävla bra. Jag trodde de i alla fall. Jag vill tro de. Jag vill vara Glada Mikaela.

Jag är ju bra på den rollen...varför kan jag inte bara få vara de. Varför måste ni/du såra mig gång på gång. Men de är inte bara du...de känns som livet stundtals går ut på att bli besviken. Eller är de bara jag som hoppas så mycket? Som verkligen vill tro på den där äkta kärlek. Att den finns där någonstans. Men varför i helvete måste man gå igenom så mycket jobbigt först. Och tänk om den inte finns. Kärleken. Eller den finns, men kanske inte min.

Jag tror fan att jag skiter i de nu. Allt som har med kärlek att göra. Jag vill inte ha med den att göra. Jo de vill jag egentligen men jag måste intala mig själv att jag inte vill de. För jag orkar inte bli besviken och sviken & trampad på igen..Mitt hjärta, min kropp klarar inte mer av den varan just nu. De bara är så..

Pallar inte ens be om ursäkt för detta patetiska inlägg för de har & är fan i mig lite synd om mig....lite i alla fall. Jag är ledsen så DU ska tycka de. Egentligen ska jag få en kram av någon som säger att Mikaela du är värd så jävla mycket mer dom/han är inte ens värd dina tårar. Jag vet ju allt de där men jag vill höra de.

Ja jag behöver bekräftelse....är de något fel med de? såklart de är för de är ju mig ni pratar om och ni vet ju allt om mig. Ni vet ju precis vad alla mina brister är för ni berättar ju om dom för mig. Tänk om ni kunde säga något bra om mig. Då kanske mitt självförtroende hade varit lite bättre...en ynka starkare. Men visst jag jobbar på de. Och ibland är jag både skit snygg och grymt rolig!

Men sov gott & prata inte med mig om de. Ge mig bara en kram & berätta hur bra jag är och vilka jävla svin dom är som inte förstår de. Jag behöver ju inte ens dom, egentligen. Bara när jag ska se på Beck & är rädd- för då behöver jag någon som håller om mig. Jag är mänsklig & rädd.