STUDENTEN m.m

Jag är en dålig bloggar. Bara att inse. Antingen har jag inget spännande att delge eller så är jag alldeles för upptagen att sitta vid datorn och dokumentera mitt liv. Upp till er att avgöra. blah.

Nu har man tagit studenten, fått stipendium, snackat inför hela skolan (3Jord hade inte riktigt bestämt vem som skulle snacka när vi skulle ge lärarna blommor, så nån minut innan vi gick upp på "scenen" gavs uppgiften till mig. ) Men det gick ganska bra, lite lagom flummigt.
Nu har man också varit studenten som suttit i rogbergakyrka och hört rektor ola hålla till till utgångseleverna och insett att man är en av dom. Inga tårar föll dock nerför mina kinder. Insåg nog inte att Tenhultstiden är över.
John sjöng Jag är en fattiga bonnadräng.. och det var nog det bästa med hela avslutningen i kyrkan.
Sen sprang man ut ur kyrkan letade efter sitt bebisansikte och upptäckte efter en stunds letande sitt ettåriga barnansikte. Solen sken och allt var ganska perfekt. Där stod min familj, mormor & morfar, favoritkusinerna och morbror och hans fru. Brevid dessa stod de underbarast vännerna Hanna och Jonas och världens bästa kille, Johan.
Blommor och söta nallar, en lååång hund (tack Hanna & Jonas) en lastbil och en flugsmälla (!) hängdes runt min hals. Blev ganska tungt. Kramar fick man en hel del med och någon puss med. Och allt var precis sådär som man tänkt sig. Fast just då kändes det himla märkligt. Sen var det ju så himla varmt med.

Det roligaste på hela dagen var nog ändå att åka på flaket efter den fina & stora Fergusson traktorn. Johan körde. Vi skrek och sjöng. Brände min bara rygg ganska hårt.

Efter flakåkningen åkte jag med Hanna & Jonas till Kaxholmen där familjen och lite släkt fanns. Åt jätte god smörgåstårta, öppnade den goda champangeflaskan, shit va långt korken flög..:) Mormor hade bakat en god tårta sen med.
Sen kom några Sunbringare och Susanne och bebben. Johan kom ju med. Han var ju tvungen att åka till Habo och lämna traktorn.

Fick många fina presenter. Tack!

Kvällen i folkets park var la okej. men var så himla trött. Johan kom och hämtade mig vid ett halv två. Sen sov jag gott hos honom.

Dom senaste två veckorna har jag jobbat i skolans ladugård. Det funkar la.
Längtar efter en egen lägenhet. Känns inte så jätte kul att bo på internatet men men. Är ju ganska ofta i Habo hos Johan. Liksom nu.

Det är la nu man måste bestämma sig hur man ska göra i höst. Men känns så svårt att bestämma nu. Känns ganska avlägset. Vill bara ta dag för dag. Men de löser sig nog.

Midsommar firades hos svensson. Va kul. Hanna & jonas kom förbi en stund. Roligt! 
Jobbade midsommardan med Po mindre kul, men de gick ganska bra. Lite kalvar hade rymt men fick in dom ganska smidigt.

Idag är jag ledig, skönt.

nationaldagen.

och? bara en dag närmare studenten.

idag är det examensmiddag. känns fortfarande som man inte riktigt fattar att man ska ta studenten. sista veckan i tenhult. imorgon är det sista lunchen. sista kvällsmaten sista allt typ. galet. både roligt & trist.

igår tog hanna studenten så var där på studentfirande. trevligt.

jag har inte så mkt att skriva. återkommer la.

ska nog ut & åka lite med johan i traktorn..han hackar...

Varför.

Varför rinner tårarna? Varför tänker man? Varför mår man så jävla kasst när det egentligen är bättre än någonsin?
Varför gör det så jävla ont i kroppen? Varför beter  man sig så jävla dumt? Varför är man så jävla knäpp?

Förlåt för att jag är jobbig. Jag vet om det. Ska inte vara såhär. Man ska ju le. Man ska inte vara deppig. Man får inte vara de. För då kan man förstöra bra saker. Så sluta nu.


HON.

Aldrig blir man nöjd. man vill alltid vara någon annan. jag vill vara Hon. Hon man längtar efter och vill ha. Hon man pratar & tänker på i veckor. Innan man får henne. Innan hon är sin. Men jag har aldrig varit hon. Jag är hon den andra. Hon man sätter på direkt, innan man knappt vet hennes namn. Sen upptäcker man att hon duger nog. Henne kan jag ha ett tag, tills man får Hon den andra. Hon man vill  ha. Hennes namn som man kan utantill åt alla håll. Henne blir jag nog aldrig. Jag bara önskar att jag hade varit henne. Allt hade vart så mycket mer romantiskt då.

Men jag älskar dig. Älskar dig flera gånger om. Jag önskar bara att jag hade varit hon. Hon du velat ha, inte hon som hoppade på dig i en soffa & skrek ta mig. Kanske inte riktigt så men bildligt.

Ibland känns de bara som om jag inte riktigt räcker till. Jag är inte riktigt allt de där. Men ändå säger du att du älskar mig. Det har aldrig hänt tidigare. Att någon sagt de orden till mig. Så tack för att du verkar mena det. Jag ska göra mitt bästa för att räcka till.

en grå värld?

Det känns lite halv konstigt att inte ha något som måste göras. Inget som är avgörande i alla fall. Är helt klar i skolan. Jaha. Det var dom tre åren. Och vilka år sen.

Det är en grå värld idag. En regnig och blöt. Men det känns inte riktigt så. För just nu känns det bra. Helt lagom bra.
Dom uppmande precis på p3 att man ska använda kondom. Jasså de säger du. Smart grabb. Suck.

Regnet tvättar bort den ynka makeupen hon smetat ditt. Det gör så att alla hennes ansiktskiftningar och röda prickar, sk finnar syns. Det nyttvättade håret blir blött på nytt. Men hon tycks inte bry sig. Ett leende leker över hennes läppar.

Strax din gata i p3 det är ett ganska kasst program så de är ju nästan till att man måste byta kanal.

Jag är lite godissugen. Eller chokladsugen.

Ha en bra dag.