Läs här istället...

Nu ska jag testa en ny grej. En ny blogg. Så du/ni som läser här får börja läsa på www.melander88.blogspot.com istället. Ha d bra.


Födelsedagar.

Helgen har ägnats åt födelsedags firande, systerbesök och barndomskompisbesök.

Jobbade inte speciellt mycket föregående vecka. Åkte upp onsdag eftermiddag, jobbade tre timmar den dagen. I torsdags jobbade jag därimot några timmar mer. Fjorton för att vara exakt. Körde en STOR traktor. Körde lastmaskin. Syrade spannmål i drygt sex timmar. Då använde jag munnskydd. Munskyddet va helt svart grått när vi va klara. Mjölkade även morgon och kväll.

I fredags jobbade jag från 05.00 till 12.00 ungefär. Sen tog jag tåget hem till Habo.

Johan fyllde år i Lördags men då hade hans bror Viktor trettio års fest så därför firade Johans familj honom i fredags. Men innan firandet åkte jag & Johan en sväng till a6 & PlayPlanet. Där köpte jag en present till Johan. Han sa vad han ville ha. Köpte det och jag betalade honom när han när vi kom hem. Hm. Jag vet jag är en kass flickvän när det handlar om presenter. Men de är la bättre att han får något han verkligen vill ha. Så han fick en såndär Bulldozer (tror ja de heter...) av lego. Han tycker om lego. Va typ en massa bitar. Han satte ihop den igår, tog typ hela dagen. Jag försökte göra lite med ett tag, men det gick inget bra så jag gav upp.
Men i alla fall när vi kom hem till habo va klockan kvart över fem, vid sex skulle Johans syskon & farfar komma hem till han. Men jag kom på att jag skulle göra ett försök att vara en smula gullig flickvän så sa till Johan att han kunde lämna mig hemma istället för att följa med han hem direkt. Han tyckte nog jag va lite knäpp. Men släppte i alla fall av mig.
Sen skyndade jag mig till blomaffären och bad en stilla bön till han däruppe att det hade öppet till 18. De hade de. Köpte tio rosor till min älskling, skrev ihop ett kort. Och med cykeln i en handen och blommorna i andra gick jag raskt hem till Johan. Kom nästan i tid.
Jag tror han blev glad över rosorna, för jag fick en kram & puss.

Vi åt smörgåstårta sen minns jag inte riktigt va vi gjorde på kvällen..skumt. Jo nu minns jag. Syster Matilda och hennes kompis Emma kom förbi en sväng. Sen skjutsade vi in dom till jkpg, dom skulle ut & busa. Träffade Jonas och Hanna en kortis, dom hade varit på Bio.


Sen åkte vi hem & sov.


I lördags va jag med Johan på Viktors trettio års fest.  Det va ganska trevligt. Jag var nog yngst med mina nitton år.


Matilda kom hit igår. Vi lagade mat. Pratade, kollade på Grabben I Graven Bredvid. (en bra film helt enkelt). Sen åkte vi en sväng med Johan till a6. Köpte ett täcke på Hemtex.

På kvällen kom Maria hit. Min, våran barndomskompis från Tranås. En av dom jag nog känt längst i mitt liv. Typ så länge jag minns. Jag och Matilda käkade pizza, Maria ville inte ha det så henne bjöd jag på mackor.


Idag är jag ledig. Förmodligen kommer Mormor & Morfar förbi en sväng på lunch vid två tiden. Ska bjuda dom på köttfärssoppa & nybakat bröd tänkte jag.


Men nu ska jag nog gå ut och gå en sväng. Ikväll blir det bugg. Ska bli himla kul!


Ha en bra vecka.


Brist på titel.

Fan va arg man blir när man råkar komma åt en knapp så att hela bloggen man skrivit försvinner. 
 
Hm nu kom de några tjejer & plingade på dörren, dom ville typ att jag skulle köpa grejer som stödde naturskyddsfonden. Jag blev lite paff över att någon överhuvudtaget plingade på min dörr ( har inte hänt så många gånger tidigare..) Jag sa i alla fall något med att jag nog inte har pengar till de just nu.

Jaha en liten uppdatering nu då. Jobbar i Falköping nu för tiden. Eller snarare på en gård utan för Falköping med namnet Bissgården. Åkte upp med Hanna, min arbetsgivare,( som förövrigt inte känner sig som någon sådan, hon är bara två år äldre än mig och skit go) i söndags kväll. Kom hem därifrån igår vid ett tiden efter tre intensiva arbetsdagar. Har mjölkat både morgon & kväll och jobbat lite därimellan också..Juste ja jag ska skriva ner mina timmar.
Känns helt okej att jobba däruppe och nu är jag dessutom ledig fram till tisdag. Soft.

Igår bakade jag lite bullar & då kom jag på att jag saknade massa saker i mitt kök. Typ som bakhanddukar, grytlappar, pensel att pensla bullarna med mera. Så idag har jag varit en sväng på ikea. Gjorde av med 300 kronor men kunde lätt göra av med en massa till. Men va tvungen att dra en gräns. Måste vara lite ekonomisk nu ju.

Ikväll gör jag inte mycket. Tanken är la att jag ska umgås med Johan. Men han plockar potatis så får la se när han dyker upp. Börjar ju bli hungrig.
Städar lite.

I Lördags hade jag förövrigt jävligt kul på Sigges Loge. Min underbara Hanna var där och vi släppte helt och hållet loss på dansgolvet. Så roligt har jag inte haft på länge. Galet härliga gamla tenhultare var ju där med. Fan vilken rolig kväll! Igen, snart, SNÄLLA!


Ha en trevlig kväll